Exclusief

Tors en De Paander Outdoor en Lifestyle uit Rijssen slaan hun handen ineen.

 

De Paander Outdoor en Lifestyle daar waar het avontuur begint!
Bij de Paander vindt u in het assortiment alles wat u nodig heeft voor een succesvolle buitenervaring. De Paander heeft als doel de beste kwaliteit en service te leveren. De Paander heeft een breed assortiment en een grote diversiteit aan merken om u volledig uit te rusten voor het buitenleven. Dit maakt De Paander dé winkel voor de outdoor liefhebber, de vogelspotter, de wandelaar, de hondenliefhebber, buitenmens en de jager. 
Kortom de winkel voor iedereen die graag buiten is. 

Hoe mooi is het dan als u volledig uitgerust met uw outdoor gear bij De Paander de deur uit stapt, om dan direct ondergedompeld te worden in een 24 uur durend outdoor avontuur? 

 

Wij van Tors bieden in samenwerking met De Paander een geheel verzorgd microavontuur aan met de mindset van een groot avontuur. Je onderneemt iets kleins, simpels, korts, met een avontuurlijke mindset. Het idee achter een microavontuur is: werken doe je van negen tot vijf en van vijf tot negen ga je op avontuur. In onderstaand overzicht staat het microavontuur die je kunt boeken. Zien wij jou binnenkort bij het kampvuur?

OUTDOOR&LIFESTYLE_VRIJSTAAND_ORIGINEEL.png
Tekengebied 1-100.jpg
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
inclusief
goodiebag
Tors png transparant.png